Welkom

Welkom op FPV-Racing.nl

Op dit moment is het natuurlijk nog niet echt druk op dit forum, want het is pas net online. Uiteraard zijn er ook andere forums met info over fpv racen, maar die zijn óf algemeen modelbouw, óf algemeen fpv vliegen óf volledig besloten. Op dit forum heb ik ervoor gekozen om het grootste deel van het forum openbaar te maken en slechts een klein deel voor de zogenaamde ‘Verified members’ met o.a. een board waar locaties voor fpv racen gedeeld kunnen worden.
Vooralsnog kun je alleen verified member worden door geïntroduceerd te worden door een bestaand verified member.
Bekijk hier de lijst met verified members, wellicht ken je iemand van de lijst die je kan introduceren.

Veel plezier op 't forum!

Groet,
Björn

Beste Björn,

Ik heb me geregistreerd op dit forum, en ik ben bij mijn weten niet geïntroduceerd door iemand maar blijkbaar ben ik wel verified member.
Ik zie dit in men profiel staan en ik zie ook de categorieën onder Off the radar (verified members only)

Ik weet niet of dit een fout van het forum is, maar ik wou dit even melden.
On-verifie me nu niet aub moest dit een fout zijn :wink:

Dan introduceer ik je meteen! Welkom :lol:

Nee dat is geen fout. Nadat je een eerste bericht hebt geplaatst ben je automatisch verified member. Stelt niet heel veel voor als verificatie maar zorgt er toch voor dat ‘slapende’ leden en gasten een deel van het forum niet kunnen zien.

Is er ergens een page waar je kan zien hoeveel active leden er zijn? Het is misschien wat rustig, maar vaak lezen veel mensen wel de berichten zonder te reageren zeg maar. Er zou eigelijk een soort functie moeten bestaan zodat je kan zien hoe vaak de berichten (of topics) worden gezien/gelezen.

:thumbup:
Mensen zat dus. ;D

Als je op een desktop pc kijkt zie je achter elk topic in de lijst hoe vaak het gelezen is. Op mobiel zie je dat niet ivm de beschikbare schermruimte.

Ja precies. Ik zit idd altijd op me telefoon…