Welke video voor immersion 200mw Raceband?

De Blackout heeft een half jaar stof gehapt in de kast. Nu ben ik toch van plan hem af te gaan bouwen en met m’n zoon snel te gaan vliegen. Afgelopen week een Quanum v2 besteld en wat extra props alleen moet ik nog een video ontvanger hebben.

Ik had vorig jaar al een Immersion 200mW 5.8GHz A/V RaceBand Transmitter gekocht (https://www.multirotorparts.com/electronics/video-tx-and-rx/200mw-5-8ghz-a-v-raceband-transmitter.html)

Nu kom ik er volgens mij achter dat ik daar een aparte Raceband video ontvanger voor moet aanschaffen? Of kan ik deze bestellen? Ik ben voorlopig niet van plan mee te doen met wedstrijden. https://quadcoptersenzo.nl/Video_ontvangers/boscam_5.8ghz_ontvanger

Volgens mij komen de kanalen dan niet overeen of zie ik dat verkeerd?

Deze zender heeft ook de standaard Immersion kanalen. Je kunt met dipswitch 4 schakelen tussen Raceband en gewoon.

Idd, de videozender met dipswitch 4 op IRC band zetten, en met onderstaande ontvanger kun je het signaal op FR4 ontvangen http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=80296

Denk dat ik dan beter een uno5800 ergens op de kop kan tikken. Voor paar tientjes meer zijn we dan wel voorbereid op de toekomst.