vortex 285 bricked na betaflight /cleanflight update ?

Hoi, Ik probeerde de nieuwe betaflight 2.5 op mijn vortext 285 te krijgen, alleen kreeg hij geen input van de taranis meer… Daarna teruggezet naar 2.1.6 en backup teruggezet… Spinnen nu alleen de twee voorste motoren op als ik arm en gas geef!
En bij het saven in clean flight spinnen de achterste op! en die blijven aan tot ik de lipo eraf haal… :frowning:

Ik heb er cleanflight proberen op te zetten… 1.11. aleen weer geen signaal van mn taranis in cleanflight… :frowning:
Daarna de IRC firmware 1.0.0.21 erop gezet… en daaran wou ik er cleanflight 1.9.1 opzetten… maar nu kan ik heme helemaal niet meer flashen! de vortex gaat piepen als ik op flash druk maar hij laad niks…
Dus ik zit nu met n vortex waarvan alleen t menu op mn taranis reageert en waar ik geen nieuwe cleanflight of betaflight op kan zetten! :frowning:
Kan iemand mij hiermee helpen ik kom er niet meer uit !
Op t start scherm staat er knipperend api 1.14. geen idee ook waarom het knippert maar dat hoort geloof ik niet zo.

update: als ik naar flight controller settings ga in het menu staat er incompatible fc api…

Klinkt bijna alsof je de verkeerde hex/bin file erop hebt geflasht, welke had je gebruikt ?

Heb je de de firmware direct van hun site gehaald ?

Beta :
http://www.immersionrc.com/?download=4814

Normaal :
http://www.immersionrc.com/?download=4709

Ik heb de betaflight van borisb zn githug pagina,
En de irc software bij de downloads voor de vortext 285 op de irc site, dat heb ik wel goed gechecked.
Ik heb inmiddels borisb zn beta osd vortex firmware erop gezet, die api was wel compatible blijkbaar, en daaran cleanflight 1.9.1 erop gezet van de nieuwste bundel van irc zelf en daarna de irc firmware zelf, de 1.0.021
Ik kan nu weer armen met de stick en krijg input van van mn taranis in mn cleanflight, alleen nog steeds precies hetzelfde probleem met mn motoren.
Die escs van IRC die worden toch automatisch geconfigureerd door de fc? Zou het zo kunnen zijn dat die nu verkeerd geconfigureerd staan ? Dat zou naar zijn want er is voor zover ik weet geen manier om ze handmatig te flashen ?

Ik durf het niet te zeggen…als alles goed zit aangesloten op de FC moeten na het armen gewoon alle motors draaien lijkt mij. Als je een motor test doet in cleanflight ( zonder props !!) draaien dan wel alle motors ?

Met de motor test draaien alleen de voorste… en met de motor test van borisb met zijn beta hud ook…
Maar alles zit wel vast en de motoren werken want als ik save met cleanflight gaan alle motors voluit spinnen. Alleen de achterste blijven dus aan.
Het is ook gebeurd terwijl de vortex op mijn bureau lag en ik bezig was met updaten dus iets fysieks kan het haast niet zijn.

Vreemd…ik durf het niet te zeggen…ik ken die FC ook niet. Misschien dat iemand met een Vortex-pro meer weet. Misschien dat er door het flashen nu settings anders staan die softwarematig omgezet moeten worden ( s-bus / ppm ? ) .

Is er via die Immersions tools ook niks terug te zetten aan defaults ?

http://www.immersionrc.com/?download=4737

Anders misschien een mailtje naar Immersion :

http://fpvlab.com/forums/showthread.php?46245-Looking-for-support-Here-s-where-you-start!