Simulator

Beste mensen,

Ik ben volledig nieuw in deze wereld. Enkele weken geleden heb ik een praatje kunnen slaan met enkele mannen die op een veld met FPV bezig waren en na een aantal youtube filmpjes te hebben bekeken besloten alles stapsgewijs aan te pakken m.a.w.:
Ik heb een zender gekocht met als bedoeling eerst een aantal uren op de computer te oefenen met een simulator alvorens een drone ( whoop ) te kopen.
Probleem is nu dat die simulator wel opstart maar na enkel seconden krijg ik een grijs storend beeld op mijn computerscherm, geluid heb ik wel.
Ik heb een flauw vermoeden dat misschien mijn beeldkaart van mijn computer niet voldoet ?
Moest ik het juist hebben en dat het aan mijn computer ligt is er voor mij nog de enige mogelijkheid om deze simulator stap over te slaan en ineens een kleine whoop te kopen en daarmee te oefenen, waarschijnlijk is dit niet het beste leertraject maar ik wil nu niet direct een andere computer kopen ( tis ne mac dus een andere videokaart installeren zal niet gaan vermoed ik )

Als er tips zijn hoor ik het graag

Waarvoor dank

Mvg

Hoi,

Welke simulator is het? Zelf gebruik ik Liftoff en ben daar heel erg over te spreken. Misschien als je het probleem googled dat je iets vind of misschien werkt een andere simulator wel er zijn er tegenwoordig tenslotte een hoop. :wink:
Ik ben zelf ook begonnen met een whoop. De eerste die ik had was de Eachine E010 heel basic maar je kan daarmee wel de besturing onder de knie krijgen.

MVG
Jason

Het is de ’ velocidrone ’ simulator
ik zal eens kijken naar een andere, bedankt alvast

gr

Heb je nog een aantal whoops in gedachten die geschikt zijn om te beginnen ?

Gr

Zelf heb ik ook nog een Tiny7 die vliegt wel heel leuk door huis tegenwoordig heb je daarvan ook de tiny7x die is net ietsje beter. Daarna heb ik een Snapper7 gekocht met deze kan je ook redelijk buiten vliegen en heeft wel duidelijk meer kracht (vlieg ik ook liever buiten mee dan binnen). Je hebt nog een aantal andereaar die heb ik zelf niet.

Als ik zon goedkope drone zou kopen met een zender bij, kan ik die drone dan koppelen aan mijn eigen Taranis X7 zender ?

gr

Als je er een koopt met een frsky receiver dan kan dat. Ik heb zelf de snapper7 en Tiny7 met frsky receiver en nooit problemen gehad met de Taranis QX7

Ik heb net bij banggood een Tiny 7X besteld maar ik vermoed dat de levertijd enkele weken zal zijn.
Maar welke goedkope whoop ( met de Taranis X7 zender ) tot +/- 20 euro zou ik in België of Nederland kunnen kopen om voorlopig verder te kunnen ?

Ik hoor het graag

gr

Ik heh even gekeken op een aantal sites maar kan niks vinden in Nederland is alles meteen een stuk duurder helaas. Je zou op droneshop.nl kunnen kijken daar staat wel wat maar is allemaal duurder…