Opbergsysteem voor de racequad..

Vandaag geknutseld aan vervoer voor de race quad. Op de foto aanwezig;

ZMR250 race quad
Quanum FPV bril
Boscam RX (2x, een spare)
Doosje met materiaal.

Rest mij nog een compartiment te maken waarin ik de accu’s kan plaatsen.


dat ziet er goed uit.

Cool :slight_smile:

Accu’s zou ik in een apart koffertje bewaren voor het geval er ooit eens iets mis mee gaat

Goede tip Freakert. Ik heb nog wel een koffertje over waar ik op het moment niets mee doe

Cool! Waar heb je de koffer vandaan?

Ooit eens gekocht bij de bouwmarkt (gamma geloof ik).

Is eigenlijk een gereedschapskoffer.

Ha Robert,

Wat een goed idee!
Naar aanleiding van je post heb ik ook een koffertje gemaakt voor m’n Quad 1 ZMR250.
Ik had nog een koffertje van de Ikea liggen (€ 39,- met Ikea familie kaart http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/90212682/#/90212682), waar ik van de Praxis isoleer schuim € 11,- (https://www.praxis.nl/bouwmaterialen/isolatie/isolatie/decor-geluidsisolatieplaten-100-x-50-x-3cm-2-stuks/4149300) in heb gedaan. Onderin past alles voor m’n quad, zender en FPV Gear (zelfs een GoPro Knock-off) erin.
Boven in mijn batterijen (nu 6x 3s 1800 nanotech, maar wil misschien 4s 2200 gaan), props, moertjes en aandraaisleutel. De bovenkant wil ik nog verbeteren, zodat ook mijn laders erin passen.

Ik had wat spare parts gekocht voor het geval ik veel zou crashen. Maar dat viel wel mee, dus wat exra motors en esc’s gekocht en nog eentje gebouwd :o
Dus ook hier een koffertje voor. Dit keer een koffertje bij Muco Amsterdam gekocht (http://www.muco-modelbouw.nl/producten/31067-alu-koffer-met-vulling-410329402198.html), zit bij mij om de hoek, zijn super vriendelijk en leggen alles prima uit. Deze is met plukschuim en maakt het helemaal makkelijk om alles goed te laten passen. Misschien dat ik in de bovenkant nog een LCD screen met DVR ga bouwen, maar moet nog even kijken of ik daar wat budget voor kan vinden :wink: