Nóg een voorsteltopic

Hallo iedereen! Hierbij mijn voorstelberichtje.

Mjin naam is Erwin, 24 jaar, woon in Leeuwarden, en nu een jaartje of 2 bezig met het hele multicopter gebeuren. Ik ben begonnen met een Blade mQx. Nadat ik die aardig wat crashes bezorgd had maar overgestapt op zelfbouw met een Flip360 frame. Gezien 2015 het jaar van de mini’s gaat worden ben ik nu weer naar de kleinere modellen geswitched. Ik heb een budget miniracer rond een Diatone frame gebouwd maar hier ben ik niet zo tevreden over, dus momenteel ben ik bezig met een kleine tricopter (Hobbyking Trifecta).

Daarnaast ben ik al een tijdje bezig met het programmeren van een eigen flight controller op basis van een Arduino. Nee, ik heb niet de illusie om de volgende Naze32 te ontwikkelen maar ik gebruik het om meer te leren over elektronica en digitale regeltechniek. Ook wil ik, in tegenstelling tot veel opensource flight controllers (kuch baseflight kuch), overzichtelijke en modulaire software schrijven.

In mijn dagelijkse leven ben ik een programmeur bij een game development bedrijf. Hier komen ook veel hobbyprojectjes uit voor waar ik in mijn vrije tijd mee bezig ben.

Bijgevoegd nog een foto van mijn huidige vloot.


Nog meer programmeurs! Welkom ;D

Welkom!

Welkom Erwin :slight_smile: