Indoor racen met MRO

Beste FPV racers,

We hebben met MRO nu driemaal een indoor race gehouden, en dat is zo goed bevallen dat we deze keer op proef een paar piloten van buiten onze groep mee willen laten racen. We racen in de grote zaal van sport en evenementencentrum de Rusheuvel in Oss. Entree vanaf 17:30, racen tussen 18:00 en 21:00. De kosten zijn de zaalhuur gedeeld door alle aanwezigen, dit zal minder dan 10 euro zijn. Beperkte inschrijving via Doodle.

Spelregels
5.8Ghz 25mw raceband videozender. Je moet in staat zijn makkelijk van kanaal te wisselen. De zender word gecontroleerd gedurende de avond. Als je zender niet in orde is moet je deze wisselen of met een andere quad vliegen.

ELO scoring. Geen afvallers, je blijft de hele avond racen. Lukt het je niet om je quad raceklaar te hebben aan de start van een heat dan kan je niet mee racen en zakt je rating, je kan deze echter prima weer ophalen in de volgende heats.

Uitval door defecte eigen apparatuur geeft geen recht op restitutie van entreegeld, je bent zelf verantwoordelijk voor de correcte werking van je quad en het hebben van backups/reserveonderdelen

Andere zaken
Er is stroom aanwezig voor het laden van lipo’s en ruimte om te sleutelen.

Het parkour is een C of visvorm (zie video’s Rusheuvel 2 & 3 op mro-fpv.nl)

Samenvatting
Rusheuvel Oss
17:30 Entree
<10 Euro
25mw Raceband
Inschrijven

Gewoon komen ! Ook beginners zijn welkom, zo lang je maar met 25mw raceband vliegt. :slight_smile:

Het is altijd super gezellig als wij samen vliegen. De insteek is altijd lol hebben, en op de 2e plaats lekker vliegen.