HeadPlay

Heeft iemand al eens de kans gezien door deze bril te kijken?

De reacties op de video, zelfs van de Fatshark gebruikers zijn zeer enthousiast.
Persoonlijk vindt ik de Fatsharks ook niet er comfortabel. Mijn ogen liggen wat diep en ik heb het gevoeld dat ik rubber dopjes op mijn ogen heb zitten :ugeek:

Ik heb zelf al eens geprobeerd iets dergelijks te maken maar de aansluiting op je gezicht blijft lastig.

Nope, nog niet, maar is in principe hetzelfde als de Hobbyking Quannum FPV DYI Goggles, maar met ingbouwde ontvanger en beter beeld. De quanum is voor de prijs prima (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/_63646__Quanum_Complete_FPV_Bundle_Set_w_Goggles_5_8GHz_32ch_Video_TX_RX_CP_Antennas_and_Camera_PNF.html), maar matig beeld.

De heaplay lijkt me wel wat, maar wel een beetje prijzig voor € 249,- (http://www.getfpv.com/featured/headplay-hd-fpv-headset-w-32ch-5-8ghz-receiver.html). Misschien dat de prijs over een paar maanden daalt.

hier een forum stukje over de headplay van mensen die hem al binnen hebben of nog binnen krijgen.
Staat wel goede info bij.

Intresant voor de mensen die intresse hebben om er 1 te kopen :wink:

Ik zag dat hobbyking zijn product heeft verbeterd…

http://www.hobbyking.com/mobile/viewproduct.asp?idProduct=78125&utm_campaign=030615.SM&utm_content=8264972973&utm_medium=email&utm_source=EDM

Ik heb een Headplay HD in pre-order gekocht bij getfpv.com. Ik heb nooit een Fatshark of andere FPV bril geprobeerd en kan moeilijk oordelen over het verschil. Ik ben zeer tevreden over 70graden FoV. In combinatie met de Mobius Wide Angle lens C creëert het een enorme kijkhoek van bijna 130 graden. Ik begrijp van anderen dat dat juist iets is wat je niet wilt als FPV vlieger. Ik ben nog te nieuw in het FPV vliegen om te kunnen zeggen dat je beter een Headplay kunt kopen dan een FPV bril met 2 schermen en lenzen.
De Headplay voelt heel erg licht aan. Door de strap over je hoofd naar achteren hangt er geen enkel gewicht op je neus. In tegendeel tot de Fatshark gebruikers waarvan ik verhalen hoor over hoofdpijn na een tijdje dragen, en dat de bril op je neus drukt.
Een maatje van me heeft de Quanum goggles en vind de Headplay wel 10x beter dan de Quanum qua beeld. Ik vind het als noob wel prettig om extra info in beeld te hebben als ik FPV vlieg en heb dus ook OSD op een van mijn quads. Ik ben overigens nog te druk met oriënteren om de OSD te lezen tijdens het vliegen.

Zie veel goede reviews over de headplay, nu meer mensen hem binnen krijgen.
Zou hem wel een keer in het echt willen zien / testen :stuck_out_tongue:

Heb je geen last van latency met de Mobius? Meeste race fpv-res hebben een aparte camera voor de fpv, Mobius, Gopro of andere HD cam voor de opnames.

Waarschijnlijk heb ik wel last van latency zonder het zelf door te hebben. Voor mijn gevoel is er geen delay in het beeld wat ik zie.

Ik heb dit weekeinde in Antwerpen de Quanum V2 kunnen proberen en ik moet zeggen het valt niet tegen.
Het comfort en het beeld zijn prima zeker als je de prijs er bij ziet.

Ook was er iemand met de Zeis Cinemizer. Mooi scherp beeld maar zit op je hoofd als een bril wat niet erg goed werkt. Ook moet de ontvanger met een kabel eraan. Verder ook nog erg duur.

De headplay was er niet en ik kijk ernaar uit om hem eens op te zetten.

Hier een goede review: http://youtu.be/uk4S6c03vQA

ja mooie review heb die al een tijdje geleden gezien

Hoe zit het met het beslaan van de lens?
Ik overweeg een fatshark v3 of de headplay HD.

I am very satisfied with the new Headplay. It has raceband and an auto video finder. It also has sound which I think is handy. No fogging at all and it is wearable with glasses.

It comes with a good battery and upgrade batteries are available. The only thing not integrated is a battery alarm.

V:8
A:8