Hallo mede fpv racers!

Hallo allemaal!

Na een tijd op facebook actief te zijn geweest in een drone community tog maar besloten hier een account te maken. Het was me te rustig op facebook.

Ik ben Rob, 24 jaar oud en al zeker 15 jaar besmet met het RC virus…ik heb denk ik alle takken van sport geprobeerd ondertussen. Van schaal 1/72 miniatuur tanks tot schaal 1/5 FG monster trucks en een stel baja’s 5b. Maar vooral het vliegen heeft me altijd net dat beetje extra gevoel gegeven! Begonnen met wat coax heli’s. Toen een cessna vliegtuigje enz enz enz. Affijn… tussendoor nog een keer een onderzeeër gekocht (staat nog op de kast) en uiteindelijk, omdat het zo’n hype werd, een ‘drone’. Een goedkope chinese quad met fpv. Dat is even leuk. Maar dan wil je meer! Meer power!, meer bereik, meer controle en vooral meer adrenaline!
De keuze viel op een walkera runner 250. Leuke set! Later uitgebreid met een sony vtl fpv cam, een eachine 600mw vtx en een remzidi gps en osd. Dat hele spul vervolgens goed gecrashed en weer terug bij af.
Via marktplaats een 2e hands nighthawk 250 kit gekocht. Incl camera, vtx, osd, 2 extra motoren en een hele bubs spare parts en een 280 frame.
Dat werd m’n eerste zelfbouw quad! Het bouwen was binne enkele uren gedaan… alleen het goed programmeren was een ramp. Verschillende programma’s geprobeerd en uiteindelijk gelukt met cleanflight.
Sinds een week of 2 vlieg ik elke dag gemiddelt 2 lipootjes leeg met m’n quad! En met veel plezier!! Afgelopen dinsdag 2 4s tattu lipo’s binnengekregen. Dat is genieten!!

De setup is een skyline32 (naze32zonder pins), 4x 12ah helipal esc’s, emax mt2204-2300kv motoren en een 3s lipo voor het fpv vliegen en een 4s voor LOS.

Affijn… wat een verhaal al zeg!! :slight_smile:
Ik hoop dat er hier op het forum wat meer feedback is dan op FB.
Ik vlieg het liefst alleen… zeker met een bril op je knar is het nog wel eens schrikken! Dan ga je landen, blijken er tig mensen achter je te staan kijken! Dan ga ik snel inpakken…

Maar goed. Te lang verhaal! Ik ga de rest van het forum is ff lekker bekijken!

Groeten van een mede fpv piloot!![attachimg=1]

Hahaha leuk verhaal, welkom! Die mensen vinden het waarschijnlijk mooi wat je aan het doen bent he, lekker praatje maken joh [emoji39]

Ja iedereen vind het prachtig! Moete alles weten altijd. Wel leuk hoor! Maar als ze achter me staan gaan ze soms ook staan praten tegen je. Das vet irritant als je met je bril op je knar zit. :geek 8) :silent: :thumbup:

Ja, dat kan zeker irritant zijn :smiley: :smiley:

Ja klopt. En iedereen vind het prachtig. Totdat je tege een boom gaat oid. Staan ze stieken te gniffelen. Dus dan stop ik liever ff tot ze pleite zijn…mensen snappe niet dat crashen part of the hobby is. (En echt kapot gaat het tog niet. )