Functie van rechthoekige uitsparingen in EpiQuad180X

Weet iemand van jullie misschien waar de rechthoekige gaten in zowel de top- als bodemplate van de EpiQuad 180X voor dienen? Deze zie ik niet in de diverse build video’s. Dit lijkt me daarom een recente aanpassing. De gaten zitten niet in het midden waardoor dit frame nu een linker en rechterkant lijkt te hebben. En als ik het carbon zo neerleg dat de lichtgrijze ‘trap’ dezelfde kant op gaat dan zit het ene gat aan de ene kant, en de andere aan de andere.

Ik vermoed dat de bovenste dient om een knop van een vtx te kunnen bedienen, en de onderste voor bedrading leds aan de onderzijde. Maar dat weet ik dus niet zeker.180X.jpg

Je kan daar je dip-switches of knopje van je vtx onder stoppen.

Ah, ok. En en aan welke kant zit dat knopje meestal? M.a.w., wat is de bovenkant van de topplate? Zoals ie nu ligt op de foto of misschien omgekeerd?

Die gaatjes zijn voor de low rider kit. Je kunt dan je vtx aan de onderkant van je quad monteren. De lowrider kit is binnenkort te verkrijgen op quadcoptersenzo.nl.

~ YouTube =DroneD ~

Gaatje die op de bodemplaat zit heb ik het over :wink:

~ YouTube =DroneD ~

Dat is interessant. Maar weet je of dat gat in de bodemplaat links of rechts zou moeten zitten? Want ik sta op het punt om de quad op te bouwen. Het zou leuk zijn als dat gat dan aan de goede kant zit.

Gat in de bodemplaat moet van bovenaf gezien links zitten. Dan lijnt hij perfect uit naast de vtx connector op het pdb.

Links van bovenaf gezien in de vliegrichting dan neem ik aan? Ok thanks!

Links zoals ook de bestuurdersstoel links staat in je auto