FPV-racing.nl Spring Crash Award

Alright, deze lente heb ik voor jullie weer een uitdaging :o Er mogen weer toffe video’s worden ingezonden met spectaculaire crashes! Deze keer liegt de prijs er niet om. Wie wil er nou niet een set M9 gimbals voor zijn Taranis?

Wat moet je doen?
Uiterlijk 25 mei 2017 een video insturen van de vetste crash die jij ooit met een FPV Racing Drone hebt gemaakt.

Wat kun je winnen?
Positie 1: Degene met de “fijnste stuurmanskunsten” wint een set ultra luxe M9 Hall Sensor Gimbals voor de FrSky Taranis. Deze prijs wordt ons aangeboden door Gearbest.com. Check ook hun speciale flash sale aanbiedingen pagina vol met andere interessante producten.
Positie 2: Ben jij een Premium Pilot en beland je op positie twee, dan ontvang je een gaaf FPV-racing.nl t-shirt met jouw unieke Flight Tag.

Hoe werkt dit?
Vanaf vandaag heeft iedereen 3 weken de tijd om de vetste eigen crash ooit in te zenden. Na deze 3 weken zal er een voorselectie van maximaal 5 inzendingen worden gemaakt door een jury welke bestaat uit [member=1]Björn[/member] en ondergetekende ([member=223]walterkort[/member]). Deze 5 inzendingen worden gepresenteerd in een nieuw topic en dmv. een poll kan er één week gestemd worden. Degene met de meeste stemmen wint.
Inzenden doe je door in dit topic te reageren met je video. Begeleid de beelden uiteraard met een verhaaltje en/of foto’s, want smeuïgheid is natuurlijk zeer belangrijk bij de beoordeling.

Zijn er ook regels?
Uiteraard. We doen dit voor de lol, en om het leuk te houden hebben we een paar regels:
Je mag alleen je eigen crash insturen. Dit kunnen we uiteraard slecht controleren, maar we gaan uit van de eerlijkheid en sociale controle van de community.
Het gaat exclusief om crashes met FPV racers. Geen DJI Phantoms of Parrot Bebops etc. dus (al knijpen we een oogje toe voor mid-air collisions indien die vliegende statieven in jouw baan hingen :twisted:).
Er moet natuurlijk een video van zijn. Dit hoeft geen FPV video te zijn. Een video door een omstander gemaakt mag ook. Zolang het maar de crasher zelf is die hem inzendt.
Elke deelnemer mag maar één keer inzenden. Je kunt natuurlijk wel je oorspronkelijke inzending wijzigen als je toch nog harder crashed.
Vals spelen leidt tot diskwalificatie voor deze en alle toekomstige awards.
We behouden ons het recht voor om de regels ten alle tijden aan te passen indien dat nodig blijkt.

Inzenden maar! Ohw, en check ook even die aanbiedingenpagina van de sponsor, Gearbest. Zij kunnen de kliks vanuit dezeerhet erg waarderen wellicht een mooi product voor jou uit China.ty erg waarderen.

[url=http://www.gearbest.com/flash-sale.html]

[/url]

Ik doe mee, gister gefilmd door Thomasfpv, geen vette crash maar wel een zeldzame https://youtu.be/-0WhPHjVaZw

Ook ik doe mee, hier heeft mijn Gopro 2 weken hoofdpijn van gehad ;D :stuck_out_tongue:

Groet,
Dennis - DroneDFPV

Doe ik ook maar mee. Ook niet echt een vette crash maar vind hem wel grappig.

Gaat steeds sneller en sneller in tuin, dus vanaf gisteren maar beslist om dat oude voetbalgoaltje voor me neer te zetten als bescherming… twee vluchten later had ik al prijs na het raken van een gate… be safe, always

Hoewel ik natuurlijk geen kans maak om die gimbals te winnen…toch wel even leuk om deze crash van mij te delen…al is het technisch gezien geen fatale crash ;D

Check deze video op 5:10 min

HA! mijn soort wedstrijd!

Min 1:17 - 1:30

Vanaf 1:53
De uiteindelijke reden van de laatste crash wordt langzaam maar zeker duidelijk :wink: ;D

Gebeurde tijdens het vliegen vandaag :o
Nog nooit meegemaakt, maar zat er een keer aan te komen haha, crash @ 0:40 ongeveer.

Na 10 minuten waterflessen gooien (wat niet echt succesvol was) hebben we met een grote tak de quad naar beneden kunnen halen gelukkig! 8)

Count me in :drol:

Epiquad op zwemles. Misschien toch lipo’s wisselen op tijd. 1 plas water op het hele stuk. En waar kakt mijn power in… check het uit… wait for it.

Hierbij mijn inzending. In december begon ik wat meer risico te nemen. Op het veld waar ik vloog waren ze aan het bouwen en omdat ik iedere dag langs deze plek reed, zag ik dat er in een keer een heikraan stond.Toen bedacht ik mij dat dit wel een leuk idee was om daar rondom te vliegen. Ik had al wel bedacht, dat ik koste wat het kost, niet moest crashen, omdat de bouwplaats omringt was met hekken. Worst case scenario om te crashen dus. De volgende avond ben ik daar heen gegaan om te vliegen toen gebeurde er dit (op 20sec):

Een dikke crash, eigenlijk mijn eerste dikke crash en dan moet je het ook direct goed doen. 8) Na de keiharde PANG van de Epi tegen het metaal van de kraan, kwam dat hele ongemakkelijke gevoel van… fuck.

Eerst maar richting de bouwplaats gelopen om te kijken of ik ergens in kon/overheen kon, maar dat was goed afgeschermd. Ik kon de Epi wel zien liggen, dus toen bedacht ik mij dat ik maar naar huis moest om een ladder te halen om over het hek te klimmen. Zo gezegd zo gedaan, 2 ladders opgehaald en mijn vriendin lief aangekeken om mij te assisteren :stuck_out_tongue:

Eenmaal aangekomen, de ladders uitgeladen en naar het hek. Een mooi plekje uitgezocht en toen de ene ladder over het hek gedaan en de andere ladder aan de voorkant gezet. Toen over het hek geklommen en de naar de quad gelopen. Toch flink wat schade aan de Epi, maar de bodemplaat was nog heel. (de cam, Xiaomi Yi, cam plates en accu niet :’()

In alle haast niet goed gekeken bij de quad (ook omdat ik snel weg wilde) en wat bleek achteraf, dat de SD-kaart uit de Yi was geschoten, al zal de opname toch niet zijn opgeslagen, maar dat SD-kaartje was ik dus kwijt. Daar ben ik niet weer voor teruggegaan. Omdat ik dus iedere dag nog langs de bouwplaats rijd, wordt ik iedere dag nog herinnert aan dit (leerzame) moment :smiley:

Hierbij mijn inzending. Heerlijk een racequad recht in je gimbal facial krijgen! :o :lol: #YOLOcopters

I participate!
Here a crash with my x210pro in a bando in south Italy: https://youtu.be/lvXzxC_LpTo?t=1m52s

crash: 01:52

Though, I was shamelessly lucky here: 01:04 :smiley:

Jaaaaaa 1 van mijn eerste indoor ervaringen hiero op beeld vastgelegd, ineens “rolde” die betonnen bal voor me quad [emoji85]

Actie vanaf 2.30min.

Ik doe ook gezellig (last minute) mee :slight_smile:

Dit is mijn bijdrage.

Ben aan de late kant maar hoop dat ik nog mee kan doen! Gisteren weer een toffe race sessie gehad bij modelvliegclub Delta, veel concurrentie, close calls en crashes 8)

Ik wil graag meedoen met de crash @1:15 - 1:20
Na een lange battle tussen mij en Dave, waar we heel dicht op elkaar zitten kregen we een mooie mid-air. Gelukkig kon ik de quad snel weer in de lucht krijgen om de battle af te maken!

Crash 1:15

Dave had zijn gopro ook aan staan, zie hier mijn crash vanaf zijn kant:

Vorige vakantie in oostenrijk kwam hij rokend naar beneden

video hier --> https://youtu.be/MxnjbNHOUxI

maar eigenlijk is mijn maiden ook leuk hier -->https://youtu.be/F4j5sZytkEg