FPV-racing.nl Power Loop Challenge

Zijn we weer klaar voor een nieuwe challenge?! Een jaar geleden stemde we op de meest pijnlijke crash, nu gaan we over de kop in de Power Loop Challenge.

Wat is een power loop?
Vlieg door een airgate en maak direct een achterwaartse looping (over de kop) en kom weer precies uit aan de voorkant van de airgate om er vervolgens nog een keer doorheen te vliegen. Met skills, oefening en geluk kun je zo meerdere power loops achter elkaar maken.

Wat moet je doen?
Uiterlijk 30 augustus een video insturen waarop te zien is dat jij de meeste power loops achter elkaar maakt, door een airgate (of vergelijkbaar gat) van maximaal 170x250cm.

Wat kun je winnen?
Positie 1: Naast eeuwige roem wint degene met de meeste en mooiste power loops een gave airgate die wordt aangeboden door Gearbest.com.
Gearbest.com is sinds enkele weken sponsor van dit forum en zet steeds meer in op FPV-racing. Het assortiment wordt met de week uitgebreider en er verschijnen steeds betere producten voor de hobbyracer. Check ook de Facebook Pagina van deze webshop.
Positie 2: Ben jij een Premium Pilot en beland je op positie twee, dan ontvang je een ultra cool FPV-racing.nl t-shirt met jouw unieke Flight Tag.

Hoe werkt deze challenge?
Vanaf vandaag heeft iedereen 3 weken de tijd om de mooiste een meeste power loops in te zenden. Na deze 3 weken zullen [member=1]Björn[/member] en ondergetekende ([member=223]walterkort[/member]) de power loops gaan tellen en de video’s beoordelen.
Inzenden doe je door in dit topic te reageren met je video. Begeleid de beelden uiteraard met een leuk verhaaltje over hoe jij de challenge hebt ervaren.
Let op: word jij uitgedaagd om toch nog meer power loops te maken voor een nieuwe video, dan kun je deze uiteraard ook inzenden!

Zijn er ook regels?
Uiteraard. We doen dit voor de lol, en om het leuk te houden hebben we een paar regels:

[ol]- Je mag alleen je eigen video’s insturen. Dit kunnen we uiteraard slecht controleren, maar we gaan uit van de eerlijkheid en sociale controle van de community.

  • Discussieren over de inzendingen doen we in een apart topic. Hieronder verschijnen alleen de inzendingen eventueel begeleid met een verhaaltje over uitdaging naar een andere racer.
  • Het gaat exclusief om power loops met FPV-racing quadcopters. Dus niet LOS gevlogen of op een of andere manier geautomatiseerd.
  • Er moet uiteraard een duidelijk video van zijn gemaakt waaruit blijkt dat jij in een vloeiende beweging veel power loops achter elkaar kunt maken. Met een mooie landing ben je een master, crash je tijdens de challenge of kom je vóór de airgate uit, dan tellen we tot en met de laatste voltooide power loop.
  • Maak even extra foto’s of video’s waaruit blijkt dat het gat waardoor je vliegt aan de maximale maten voldoet van deze challange. Dit voor het geval we hier achteraf aan twijfelen.
    • Vals spelen leidt tot diskwalificatie voor deze en alle toekomstige awards.
    • We behouden ons het recht voor om de regels ten alle tijden aan te passen indien dat nodig blijkt.[/ol]

Inzenden maar!

Misschien een videootje plaatsen met daarin voorbeeld van een powerloop ?

Dit is een mooie challenge! ik doe mee!

Hoe groot mag de gate zijn?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Dat staat erbij hè :crazy:

Ik kan het niet vinden Björn.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sorry, heb hem gevonden!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Na een lang FPV-racing weekend was ik vergeten het SD-kaartje in m’n bril te doen. Nu dus even mijn eerste oefening van de Power Loops met een telefoon laten filmen.

Ik tel in het begin 4 hele grote loops die wel aardig in elkaar doorlopen. Vervolgens 3 kleinere en daarna was ik uit m’n concentratie…

Overigens mag het duidelijk zijn dat [member=1]Björn[/member] en ik uitgesloten zijn van het winnen van deze challenge :wink:

Succes met oefenen, ben benieuwd naar jullie video’s!

Hallo,

Dit is mijn deelname aan de challenge. Ik wens iedereen veel succes toe.

Groetjes,
Dennis - DroneDFPV

Ik ga er geen prijs mee winnen, maar de laatste tijd ben ik aan het oefenen om mijn powerloops zo kort mogelijk te maken. Met groot gevaar om in een boom te landen. ;D

Aah, last minute komen er dus toch nog wat filmpjes :crazy:
Vraag me af of het zo’n enorme uitdaging is?

Jullie hebben nog 1 dag om de Power Loops van [member=803]DroneD[/member] te overrulen. Overigens zou ik als strenge jury vaststellen dat je 9 volmaakte Power Loops hebt gemaakt. Je video zou ook best mee kunnen dingen voor één van de volgende Challenges, de meest indrukwekkende Sack Taps :clap:

Ben benieuwd naar de andere inzendingen.
[member=347]jaapp[/member] leuk dat je ook een video hebt ingezonden. Probeer je het ook nog een keer met een poortje?

Waar kan ik de challenge “sack tap” vinden ?

Ik heb er ook nog eentje van 12.

  • Dennis.

Die challenge is er nog niet. Heb ik ter plekke verzonnen :wink:

Haha oké. Ik zie hem binnenkort wel verschijnen :)!

Vanmiddag na mijn Mixuko maiden had ik nog 2 lipo’s over om een poging te doen. Dus bij deze, voor jullie vermaak:

Nu ik je zie snap ik de bijnaam Shaggy! :thumbup:

Nice try @ralph :slight_smile:

Wanneer zal hier de uitslag van komen ?

DroneDFPV op YouTube !

Was iedereen op vakantie? Alle SD-kaartjes vol? Is deze challenge te moeilijk geweest? Laat het nog even weten in een reactie in dit draadje.

Nu over tot het laatste officiële gedeelte van deze Power Loop Challenge, want we hebben winnaars!

[member=803]DroneD[/member] heeft bewezen deze zomer de koning te zijn van de Power Loops. Hij showde ons zijn moves en legde maar liefst 12 Power Loops vast met zijn DVR. Gefeliciteerd met het behalen van jouw nummer 1 positie!
[member=201]Ralph (ShaggyFPV)[/member] super tof dat jij ook een poging hebt gewaagd! Volgens mij telde ik four-in-row, een top prestatie, een welverdiende 2e positie voor jou!

Super bedankt voor jullie deelname. Ik bericht [member=803]DroneD[/member] en [member=201]Ralph (ShaggyFPV)[/member] even persoonlijk m.b.t. de gewonnen prijzen.

Volgende FPV-racing.nl Challenge
Gearbest.com heeft ons nog meer coole prijzen toegezonden. We wachten nog even tot ze daadwerkelijk binnen zijn. Zullen we dan nog een challenge doen? Ik ben benieuwd op welke manier jij met je quadcopter graag uitgedaagd zou willen worden. Laat het ook even weten in een reactie op dit bericht :slight_smile: