FPV race

We hebben een hele speciale race geplanned op 23 April tijdens het Dream&Dare festival ter ere van het 60 jarige bestaan van de TU/Eindhoven.

Let op we racen volgens het reglement van de FAI. Dit betekend dat er met een co-piloot/spotter gevlogen wordt.
Dit zal waarschijnlijk ook het geval zijn tijdens het NK dus dit is een mooie oefening.
Je kan zelf met een spotter inschrijven maar je kan ook alleen als spotter komen. Je kan dan samen werken met piloten die niet zelf een spotter hebben. Je bent dan onderdeel van de show wat weer zijn voordelen heeft. :wink:

We onderhandelen momenteel over de prijzen voor de top 3 en als het lukt worden dat de beste prijzen ooit ( op de $250.000 van Dubai na dan helaas :silent:)

Hier kan je meer lezen en je inschrijven https://www.eventbrite.nl/e/tickets-eindhoven-cup-fpv-drone-racing-by-formulafpv-22501846629

Zaterdagavond ben je ook welkom tijdens de fantastische show met top artiesten zoals Jet Rebel en Chef Special. Meer daarover kan je hier lezen https://www.tue.nl/en/university/about-the-university/dream-dare-festival/

Er wordt ook 24 April gevlogen maar we zijn nog bezig met dat programma. Je kan dus overwegen om in Eindhoven te blijven slapen als je van ver komt dan kan je zondag ook weer mee doen. Je hoort spoedig wat we die dag gaan doen.