Fpv leren

Beste allemaal. Ik heb een fatshark brilletje gekocht. Ik ben aan t oefenen fpv te vliegen. Ik vind t alleen tot nu toe erg lastig. Heeft iemand tips of tricks? Of wat Is de juiste manier om het te leren? Gewoon doen?

Alvast bedankt!

Kijk maar eens hier :slight_smile:

Hoi Yoon,

Na maanden los gevlogen te hebben nu helemaal over op fpv en in acro mode…

Probeer niet meteen in een grote hoek te starten in fpv, maaar bouw dit geleidelijk op. Start op een hoek van 5 a 10 graden. Vlieg daarmee en op moment dat je meer grond begint te zien kan je de hoek weer verhogen. Zo bouw je het rustig op en voor je het weet ga je ook met een rotgang om alles heen.
Met een te grote hoek wil je maar 1 ding, hard gaan. En dat eindigde bij mij messtal met een crash…

mijn advies is om heel snel over te gaan op acro vliegen (als je dat nog niet doet).

en … sticktime :!: :wink: (lees; elke dag vliegen)

En LOS vliegen, da’s de basis!

LOS vliegen is idd niet verkeerd om ook te leren, zie video voor wat tips:

LOS vliegen gaat gelukkig erg goed.
Hoor graag reacties /feedback.


Moet natuurlijk nog steeds blijven oefenen en veel verbeteren. Wat bedoelen jullie met acro mode? De moeilijkste moeilijkheidsgraad? En wat Is sticktime. Sorry echt een noob haha. Bedankt voor de vele reacties zo ver.

Ik begrijp dat niet he… dat kan je toch gewoon opzoeken? Ik snap dat je een noob bent, maar met Google kom je een heel eind hoor :stuck_out_tongue:

Probeer eens een simulator op je PC, in het Simulator gedeelte staat hier mee info over. Als je een Taranis zender hebt, kan je die zo aan je PC hangen en kan je daar mee vliegen. Tutorial op Youtube even opzoeken hoe je je zender dan moet instellen.

[member=231]trebboR[/member] bedankt voor je reactie. Maar ik verneem info liever van mensen op dit forum. Er staan 1000 verschillende verhalen op internet hoe het beste werkt etc.
Als je mijn manier van leren vervelend vind snap ik als je niet meer reageerd :).
Ik heb al een simulator en al wat vlieg uren digitaal erop zitten. T gaat ook niet super slecht het fpv vliegen. Maar moet nog zo veel leren.