Even voorstellen

Mede racers,

Tot op heden deed ik weinig op fora maar ben wel al een jaar actief als racer. Vandaag is een mooie dag om ook maar actief te gaan worden op het forum:)

Even voorstellen:

Jorgo aka Muinckadelic 25 jaar en ik kom uit de regio Amsterdam / Utrecht. Een van de eerste leden van #SQG, wellicht heb je onze filmpjes wel eens voorbij zien komen? https://www.youtube.com/channel/UCjhM9W5Rrw-WOBNtTgOyCEg . Ik heb ook een eigen kanaal maar eerlijk doe ik daar erg weinig mee op het moment. Voor de geïnteresseerde: https://www.youtube.com/channel/UCNijjS6GomX-2Unw9wZXbAw

Ik ben begonnen met een Hobbyking X swept up frame tot dat deze brak. Sindsdien vlieg ik Blackout. Op deze Blackout zitten Multistar 2100 Baby Beast motoren met 20A race spec afro ESC’s. Iedereen weet hoe het gaat in deze hobby dus dat is inmiddels niet meer de enige quad. Daarnaast heb ik nog een Cobra 2300 Red20RC SWH en een Red20RC Kermit met kleine DYS motoren. Deze laatste verwacht in te gaan wisselen voor een Dquad inimini.

Daarnaast zijn we ook bezig met het organiseren van race evenementen. Hier over binnenkort meer.

Jorgo
Muinckadelic

Welkom! Had je niet nog een moeilijkere forumnaam kunnen verzinnen? ;D ;D Gelukkig hebben we autocompleten op de @-mention [member=590]Muinckadelic[/member] muhaha!

Thnx. Haha ja ik had nog wel wat moeilijker kunnen verzinnen. Dit is alleen de naam die ik heb gekregen:P tweede AKA is Jorgo de Quadkopper. vervelend ongelukje :wink:

Welkom :thumbup:

Ongelukjes zijn er om van te leren, en littekens om deze te vereeuwigen :wink:

Welkom quadkopper!

Leuk dat jullie ook hier tevoorschijn komen Jorgo! :+1: Goe bezig met SQG, volhouden zo!