Even voorstellen Hagi-one

Hoi,

Ik ben Hagi, uit Amsterdam en een zgn “newbie” in de RC wereld. Ben sinds halverwege december helemaal weg van Quadcopters. Ben er helemaal ingedoken, alles gelezen wat los en vast zit, maar deze video heeft me overtuigd dat ik wil quad racen: https://vimeo.com/108448978

Heb eerst een kleine quadje gekocht om thuis (binnen) te oefenen, line of sight, maar ook aan de slag gegaan met de ideale set-up voor mijn eerste FPV racer. Die is nu ook af. Ik zal hier ook een gear video van op de site zetten.

Als alles goed gaat zou het leuk zijn om in de buurt van Amsterdam met like-minded people wat rond te gaan racen. Drop me a line.

Groeten,

Hagi1


Ziet er netjes uit! Welke onderdelen heb je allemaal gebruikt?

Welkom!
Ik woon in Heemstede dus redelijk in de buurt.

Ha Royce, thanks, die heb ik hier: http://www.fpv-racing.nl/bouwverslagen/hobbyking-dart-250/new/?PHPSESSID=909432440a9c27d779aea2a9c7d74274#new

Björn, lijkt me leuk om eens te racen. Moet effe wachten op nieuwe onderdelen, gisteren hard gecrashed op asfalt, waarbij er een armpje afbrak. Overigens woont een van mijn beste vrienden in Heemstede en die is ook helemaal gek hiervan. Hij is geloof ik nu aan het uitzoeken welke setup hij wil gaan gebruiken. En dan gaat ie ook bouwen.

Kijk dat klinkt goed :slight_smile:

Beetje een lokale community opbouwen hier.

Björn, lijkt me een goed idee: nog goeie locaties? En heb je die Hovership al geprint & geprobeerd?

Ben zelf ook pas net begonnen met dit gebeuren. Nog op zoek naar goede locaties.
Hovership moet nog. Printer moet eerst even gerepareerd :frowning: