beeper blijft gaan

ik had al steeds die beeper er af gegooit omdat hij alleen maar piept :slight_smile:
zet net cleanflight aan
zet die waarden van 4,20 per cel
3,60 eerte warning
3,50 criticl
110 volt

battery is 2650 mah 4 cell

dat is de setting dat moet toch goed zijn ?
of moet die 110 naar 16,80 wat me accu =?
me accu is 14 ,8 ,maar lader zegt hij laad hem tot dat 16.80

thxxx

normaal beept hij ook als ik zender uitzet.
maar zelfs als ik zender aan zet dan blijft hij piepen
ik had dit al vanaf het begin
daarom maar stekkertje los gehaald
maarja dat is niet de oplossing natuurlijk :slight_smile:

als ik nu beeper los gooi maar wel die volt waarschuwing goed zet
dan word ik iedergeval gewaarschuwd via me frysky ,right ?
als me volt te laag worden
hij deed dat al vanaf het begin dat piepen maarja eerst had ikook geen zender.

Heb je op de Naze de Vbat aangesloten en in Cleanflight Vbat geactiveerd?
Heb je de failsafe in Cleanflight geactiveerd en op welke waarde ingesteld?

VBat is dat het kabeltje van de plus van de batterij spanning naar de plus rechts naast de aansluiting van de beeper?

dat kabeltje zit naast mijn telemetric yep rood binnen zwart buitenkant
maar niet
Heb je op de Naze de Vbat aangesloten en in Cleanflight Vbat geactiveerd?
Heb je de failsafe in Cleanflight geactiveerd en op welke waarde ingesteld?

dat moet ik waarschijnlijk doen ,als ik vbat activer piept tie als een gek
maar failsave heb ik niets aangevinkt
hoe zijn die waardes dan normaal gesproken?

vbat is dus aangevinkt en gesaved
failsave aangevinkt en gesaved
heb nu alleen me videosignaal power draadje er afomdat ik antenne er niet opheb dat geeft toch geen piep ?
:slight_smile:

Als je Vbat uit vinkt en op save klikt, houd ie dan wel op met piepen?

Als je Vbat vanaf de Naze op de Lipo hebt aangesloten en geactieveerd in Cleanflight, zit dat in ieder geval goed.
Dan nog de celwaarden goed invullen, maar dat had je geloof ik al gedaan. En natuurlijk testen met een volle accu :wink:

Failsafe activeren en zo instellen dat hij op een hele laag toerental draait en dus eigenlijk uit de lucht valt.
Dat wordt het meest geadviseerd. Je kunt een hoger toerental invullen zodat hij rustig naar beneden komt, maar dat wil je niet.
Kan hij nog steeds een flinke afstand afleggen.

Wanneer de ontvanger (D4R-II) geen verbinding heeft met de Taranis zender, blijft hij ook piepen.
Zorg dus dat die gebonden zijn voor het testen.

Bij mij staat failsafe op 1000 (motoren uit). Ik wil niet dat hij in het gras valt en dat de props wel willen maar niet kunnen draaien. Dat kan nooit goed zijn voor de motoren/escs.

Dit is idd de veiligste manier, heb al eens een quad uit zien branden omdat motoren geblokkeerd raakte.

Precies, staan bij mij ook gewoon op 1000. Meest veilig volgens mij!

ja :slight_smile:
dus er staat een setting niet goed lijkt me
hij krijgt een waarschuwing van een instelling die ik heb gedaan ergens
in naze of frsky

zo stond het 1000
:slight_smile:

ps Gisteren jou test freakster :slight_smile:
Props achter verkeerd om Lol :slight_smile:

Dan zit het dus in je Vbat instellingen of aansluitingen.
Als je de juiste voltages in de software ingevoerd hebt dan zou dat gewoon goed moeten zijn.
Dan blijft alleen de aansluiting over. Weet je zeker dat je battery aansluiting is verbonden met je lipo? (pas op, er is maar 1 aansluiting waar je het volle lipo voltage op mag zetten!! )
Dit staat helemaal los van telemetry!

Ah, vandaar dat ie niet omhoog wou :slight_smile:

kijk jij maar even volgende keer naar de draden .
ik heb gedaan wat ik dacht te doen
zal best wel iets fout zijn :slight_smile:
als ik maar weet wat,dan leer ik pas :wink:

de props hexa spider draaien als volgt
de 2 voorste links rechts om ,rechts links om
achterste 2 draaien het zelfde
en de midden die draaien er tegen in .
ik dacht dat de achter anders moesten :wink:

telemetrie zit aan gesloten peeper ,maar die andere dat is je vbat dus niet
:slight_smile:
dus dat zou het moeten zijn ?
thxxxxxx

Die Vbat poort moet idd op je accu aangesloten worden.

dan maak ik dat vandaag even beter
ik wil van die draadje met twee pinnetjes inplaats van die 3
waar haal je die,of hoe maak je die ?
die 2 pinnetje zoals je beeper .

iedereen bedankt voor de input :wink: