2.4GHz en 5GHz tegelijk?

Hallo allemaal ik vind het heel leuk om met Drones te vliegen en ik heb er ook best veel, maar die zijn allemaal zonder FPV en dat soort luxe. Nu ben ik van plan om een echte racedrone te gaan kopen maar ik loop nog tegen een paar dingen aan. Ik heb de dingen die ik nodig heb op een rijtje gezet en dat zijn: de Drone, een accu, de controller en de FPV bril. De controller heb ik al, het is de controller van de spark435pro maar die werkt op 2.4GHz en de Drone weet ik niet precies waar die op werkt (het is de Eachine Tyro99). Maar de bril is op 5GHz en ik kan er maar niet achterkomen of ik ze allebei kan conecten aan de drone. Kan iemand mij hier mee helpen? Alvast bedankt.

Besturen van drone: 2.4ghz (controller/radio verzend signaal naar receiver op drone.)

FPV: een transmitter zendt op 5.8ghz een signaal naar de ontvanger op je bril.

Aangezien je al een drone hebt, maar nog geen fpv, mis je dus nog een fpv camera en een video transmitter. Dit moet je apart op de drone monteren en aansluiten. Vervolgens stel je je bril in op de juiste frequentie die de transmitter uitzendt, en je bent goed om te gaan.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

2.4ghz besturing en 5.8ghz wordt bijna door iedereen standaard gebruikt op mini en micro quads. Geen enkel probleem.

Alleen… die spark435 controller… wat voor protocol gebruikt dat? Kan dat zo snel niet achterhalen maar denk niet dat je die werkend gaat krijgen met een Eachine Tyro99. Daar moet nog RX op en zo te zien zo klein mogelijk ivm ruimte. Dus een FrSky of FlySky micro RX oid. Tenzij er een product is wat met jouw controller kan werken waar ik niet van weet maar dat betwijfel ik.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bedankt voor jullie hulp!!!